Hirdetés ▼

Támogatás

Egész éjjel bírod az ágyban? Gratulálunk! De van ezzel egy kis probléma… (+18)

Egy nő mesélt arról, hogy nem csak az a szörnyű, hogy egy faszi lepedők hőseként akarja magát eladni, hanem maga a tény, hogy egész éjjel bírja. Te jó ég!

Aki pornóból táplálta szexuális életét, bizonyára nagy illúziókban él. A legszomorúbb, hogy FELNŐTT FÉRFIAK is hasonló cipőben járnak mint a 16 éves kisfiúk… Teljesen vakon vannak, és azt hiszik minél tovább reszeli a csajt, az a partnernek is nagyon király élmény lesz. Pedig senkinek nem az. De muszáj, mert különben hogy dicsekedne el a spanoknak, hogy hányszor ment el a bige.

Dósa Eszter, a SHE magazin szerkesztője pontokba szedte, miért ostobaság azt gondolni, hogy az órákra nyúló szex egy tökéletes időtartam. Ezt változtatás nélkül tesszük közzé:

  • Monotonná és szenvedélytelenné válik az együttlét, akár orális szexről, akár aktusról van szó.
  • Egy idő után a természetes nedvesítés feladja, és fájdalmas lesz a szex.Közben síkosítózni sem túl romantikus – a nők többsége elég hamar kizökken a hangulatból bármilyen zavaró tényezőtől, ami megszakítja a szexet.
  • Ha egy bizonyos idő után nem élvezünk el, akkor nem feltétlenül fogunk két órán át tartó reszelés hatására sem. Nem kell mindig kötelezően célba érni – ettől függetlenül lehet élvezetes a szex.
  • Viszont, ha már elmentünk – akár kétszer-háromszor is -, nem biztos, hogy szükségünk van még öt darab kierőltetett orgazmusra.
  • Nem feltétlenül szeretnénk, ha együttlét közben a partnerünk mondjuk, focimeccsre koncentrálna, hogy ne süljön el túl hamar. Azt szeretnénk, hogy legyen jelen, élje át.
  • Vannak olyan helyzetek, hogy tök jó lenne lenyomni egy gyors menetet valami extrém helyszínen, ami épp attól izgalmas, hogy sietni kell.
  • Alapból elveszi a kedvet a szextől, hogyha tudjuk: ez már megint négy óra hosszat fog tartani – mint mindig.
  • És ami talán a legfontosabb: baromi kiábrándító, ha a férfi nem élvez el egy bizonyos idő után sem. Ilyenkor elkezdünk magunkban türelmetlenkedni, hogy “NA MI LESZ MÁR?” Aztán meg aggódni, hogy “Biztosan velem van a baj, nem vagyok elég szexi és kívánatos, valami nagyon nincs rendben…” Mert mi, nők ugye ilyenek vagyunk – sokszor túlgondolunk dolgokat.

Jó volna megtalálni mindig a legmegfelelőbbet, de nehéz: hosszúra nyúló szerelmes szeretkezés, vagy esetleg gyors és vad menetek között. Ezt minden nő máshogy szereti, de egy nőnél is váltakozhat az adott helyszíntől, időtől, kedvtől függően.

Ami biztos: túl rövid szex (a nők szerint!) nem létezik, amíg mindkét fél megkapja amit akar.

(Forrás: SHE)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!