Hirdetés ▼

Támogatás

Egyre több nő néz pornót, ebből pedig gond lehet (+18)

Több nő néz pornót, mint eddig bármikor. Konkrétan a Pornhub statisztikái szerint a látogatóknak már több mint a negyede a hölgyek közül kerül ki. Ezzel csak az a baj, hogy irreális elvárásokat támasztanak. Lehet, hogy ez lesz a végzetünk?

Mert az van, hogy össze sem tudnak minket hasonlítani az ügyesen megkoreografált jelenetekkel, amikben izmos, nagyfarkú csődörök döngetik a csajokat, ezért az élmény nem ugyanaz, amit elvárnak. A nemi szerveken digitálisan vagy kozmetikai trükkökkel lehet módosítani, tehát a felvételeken nagyobbnak tűnhet. A kutatók figyelmeztettek, hogy ebből még baj lesz!

A nemi aktust az átlagosnál hosszabbnak mutatják, a férfiak hosszabban tartják fent az erekciót, a nők pedig könnyebben tapasztalják meg az orgazmust, mint a való életben
– mondta Kaitlyn Goldsmith a kutatás vezetője.

Hiába nyilvánvaló a dolog, a University of New Brunswick egyetem által végzett tanulmány szerint, amiben az 1000 megkérdezettből javarészt fiatal nők vettek részt, a pornó és partnerükkel kapcsolatos szexuális elégedetlenség között igenis óriási az összefüggés.

Ékes bizonyítéka mi lesz a férfi nem legnagyobb buktatója a közeljövőben, hogy a PornHubra látogató nők többségét a “big dick” kulcsszóval ellátott videók érdekeli leginkább.

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!