Hirdetés ▼

Támogatás

A fenébe! Ezek a premierek is tolódnak!

Szinte már természetes, mégis bosszantó, hogy filmek csúsznak hónapokat a koronavírus miatt, de az, hogy most a Sony több filmnél is 1 éves csúszást jelentett be, jövőre premierre tűzött filmeket pedig egészen 2022 októberéig tolta, már több a soknál!

Szellemirtók: Örökség

Premier: 2020.07.09 helyett 2020. március

A kanadai rendező, Jason Reitman legújabb filmje, mely nagy titokban készült, a koronavírus miatt 2020. nyara helyett csak 2021 márciusában, azaz csak 1 év múlva kerülhet a mozivásznakra. Sajnáljuk, hogy az 1984 -ben bemutatott Szellemirtók folytatása ennyi tolódik, de majd csak kibírjuk valahogy.

Sztori: Miután négy hős elűzte a szellemeket Manhettenből, mintha teljesen eltűntek volna. Az új generáció már csak mendemondák alapján ismeri a Szellemirtók történetét. De vajon tényleg eltűnhetnek örökre a kísértetek?

Morbius

Premier: 2020.07.30. helyett 2021. március

A Sony és a Marvel szerelemgyereke a Morbius, a Pókember-képregények egyik legnépszerűbb alakja. A vámpír főhősünk szerepében az Oscar-díjas Jared Leto. A korhatáros képregény-adaptáció Daniel Espinosa kezei alól került volna idén nyáron premierre, de sajnos ez a dráma-horror csak 1 év múlva, azaz 2021 márciusában lesz csak látható.

Sztori: Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg. Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja. És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.

Uncharted

Premier: 2021. március helyett 2022. október

Ennek a filmnek az elkészülte lassan kész csoda lesz. A játékadaptációnak már 2017 -ben megvolt a forgatókönyve, majd az még abban az évben a kukában végezte. 2018 év végén már kilátásban volt a forgatás kezdése, illetve azt is megtudhatták a rajongók, hogy nem a játékot dolgozza fel a történet, hanem a főszereplő, Nathan Drake gyerekkorának előzménye lesz. Miután már azt gondoltuk, hogy lesz még ebből valami, 2019 januárjában új rendező kapta meg, Dan Trachtenber személyében. Még tavaly nyáron az első hírek 2020 decemberi premierről szóltak, majd újabb rendezőváltást követően már körvonalazódott a produkció bemutatása. A jó hírek újabb rendezőváltással értek véget, ekkor már 2021 márciusa volt kitűzve, azonban most kiderült, hogy az éveken át tartó forgatási munkálatokat még tovább tolták egészen 2022 októberéig. Lehet, hogy sosem látjuk.

A Greyhound csatahajó

Premier:  2020.06.18. helyett ismeretlen

Az eredetileg 2019 márciusában tervezett bemutatóból lett 2020 nyara, majd a koronavírus miatt ez már egész biztosan eltolódik, de még nem tudják, hogy idén vagy jövőre lesz-e egyáltalán bármilyen premier. A háborús dráma főszerepében Tom Hanks, aki a legkomolyabb, legszigorúbb arcát adja a produkcióhoz, tökéletesen rászabott karakterrel. De Tom Hanks nem csak főszereplője az angol tengerészregény alapján íródott filmnek, hanem forgatókönyvírója, rendezője is egyben. Utóbbi státuszában Aaron Schneider közreműködésével.

Sztori: Az Atlanti-óceánnál nem volt véresebb csatatér. A 2. világháború idején német tengeralattjárók tizedelték az utasszállítókat és a segítségükre siető hadihajókat. Krause kapitány azonban nem ijed meg. De fél. Félti a rábízott flottát, amelynek a biztonságáért felel. 1942-ben, röviddel az Egyesült Államok hadba lépése után a kapitány első háborús feladatára indul: egy 37 hajóból álló konvojt kell átvezetnie a kegyetlen háború legkegyetlenebb hadszinterén. Ráadásul a németek nem az egyetlen ellenség: az időjárás, a tengerészek közötti ellentétek és a kapitányt gyötrő kétségek is mind kétségessé teszik, hogy sikerül végrehajtaniuk a feladatot. Pedig itt csak két lehetőség van: siker vagy halál…

Ezeket sem tudod idén már megnézni:

4 film, amit idén már ne várj a mozikba…

A filmipar az olyan, hogyha valaminek fix premierdátuma van, azt nem tologatják pát hetet vagy hónapot, vagy ha igen, azt csak ritka esetben. Ezt a 4 filmet idén már ne is várd, mert a koronavírus keresztbe húzta a számításokat, úgyhogy nem tudják bemutatni őket.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!