Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a gyémánttól fénylő övcsat a rongyrázás újabb szintje

A Roland Iten Mechanical Luxury Company szupergazdagok számára készített fényűző övcsatot, amit a Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal tuningoltak fel. Csak szerintünk nem normális dolog ez?

Ez csak az igazán gazdagok kiváltsága, viszont a mechanika és a páratlan látványért valakiknek ez tökre megéri. A 60,66 karátos gyémánt egy gigantikusan drága darab, aminél tökéletesebbet nem nagyon lehet találni, ugyanez vonatkozik az övcsat minden milliméterére, a megmunkálása hibátlan.

A gyártási folyamat annyira magas szinten folyik, hogy ugyanazokat a gépeket alkalmazták, amiken a svájci órák legfinomabb mechanikáit is beállítják. A 109 darabból álló egyedi övcsat nem a vitrinbe készült egyébként, hanem hétköznapi használatra. A 18 karátos vörös és fehér arany mellett a váz felépítéséhez alkalmazott szupererős, magas osztályozású titánium is garanciát ad arra, amire a gyártó: élethosszig tartó strapabíró képesség!

18 hónapig tartó munka során neves szakembereket hívtak segítségül, hogy egy teljesen új dimenzióba vigyék a magasélet fogalmát. Ezek után átértékeljük. De nem csak a mechanikája és a drágakő miatt olyan értékes, hanem tiszteletreméltó általános megjelenése, hisz a 39.28 x 29.13 x 7.05 mm-es öv-monstrum tényleg egy NAGY darab.

A nagy Panerai sztorit olvastad már?

Az olasz luxusóra, amit Sylvester Stallone emelt fel ” SzevaszFaszi.hu

Az Officine Panerai az Olasz Királyi Haditengerészet kedvence volt, sok karórát gyártottak oda, most pedig már 69 boltjuk van világszerte és a kézműves óragyártás egyik legmeghatározóbb szereplője ez a márka. A legendás óra története egészen 1860 -ig nyúlik vissza, ekkor alapította Giovanni Panerai Firenzében a Ponte alle Grazie hídon kis óraboltját, mely nem csak új órákat adott el, hanem szervizként is funkcionált, illetve a város első órakészítő iskolája lett.

Köszönjük az ÖvBoltnak a cikket!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼