Hirdetés ▼

Támogatás

Ha mi választhatnánk, hol akarjuk leélni az életünket, csak ez kellene, semmi más

A fák között bújik meg, éppen csak kimagaslik onnét ez a görögországi házikó, ami a modern életvitelt éppúgy magába foglalja mint a régmúltat. Legalábbis az enteriőr erre enged következtetni, de mindezt olyan remekül összehangolva, hogy csodálattal nézzük a róla készült fotókat:

A kétemeletes nem túl hatalmas ám annál otthonosabb méreteket öltő lakás alsó szintje egy egybefüggő nappali, majd egy abból nyíló konyha, egy családias étkezőasztallal. Ám a lakás berendezkedése közel sem egy családról árulkodik, sokkal inkább egy egyedülálló férfié lehetne.

A sarokban az énidő kegyhelye: egy kényelmes fotel a kandalló mellett, ahol olvashat a ház ura kicsit a kedvenc motivációs könyveiből, vagy a legjobb bestsellerekből, esetleg elfogyaszthat egy izgalmas bűnügyi 300 oldalast, mindeközben pedig tölthet egy pohár whiskey -t. Mi így tennénk.

A felső szinten kapott helyet a háló, ami ténylegesen arról árulkodik, hogy nem egy nagycsaládos lakás ez, hanem amolyan maximum kétszemélyes, vagy alkalmi partnereket felhívogató agglegény lakása. Ebből nyílik egy erkély, amiről biztosan nagyon szép a kilátás ilyen magasból.

(Fotók: Player | Építész: Natalia Kokolasaki)

(X) Úgy elmennénk Görögországba, ahol nem csak egy hasonló házat, de izgalmas helyeket is bejárnánk. Ehhez közösségi finanszírozás keretein belül teremtenénk meg hozzá az anyagiakat, amihez RÁD is szükségünk van. TÁMOGASD a SzevaszFaszi online férfimagazint a további értékes, minőségi tartalomért, ide kattintva. Hálásak vagyunk érte!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼