Hirdetés ▼

Támogatás

“Hamilton mindannyiunkkal kibaszott” – kelt ki magából Verstappen

Meglehetősen sportszerűtlen és visszataszító jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik követték az időmérő eseményeit. Verstappen nem is rejtette véka alá véleményét és nem túl finoman elküldte a picsába az alighanem újabb világbajnokságának kapujában lévő Hamiltont.

“Hamilton mindannyiunkkal kibaszott” – nyilatkozta a sajtónak Max Verstappen. A gyors körre készülve ő és Daniel Kvyat is lelassítottak, hogy aztán nagy lendülettel álljanak neki és jussanak át a Q2 -n, aztán mint az őrültek, az egyébként nem gyors körén lévő Hamilton úgy esett be közéjük, hogy Verstappen és az orosz pilóta is jelentős időt veszített a váratlan eseménytől.

Persze a Red Bull versenyzője nem hagyta annyiban és visszaelőzte az angol ötszörös világbajnokot, amikor ki kellett vezetnie a pályáról az autóját, hogy ne ütközzön össze a szemtelenkedő Hamiltonnal. Lewist gyakorlatilag pont nem érdekelte, hogy a versenytársaival mi lesz. Kvyat egyébként ki is esett a Q2 -ben. Ez nem volt szép…

Az első helyről ma Bottas, majd Vettel és Verstappen rajtolhat, Leclerc csak a negyedik helyig kvalifikálta magát, Hamilton pedig az ötödik rajthelyről indulhat az Amerikai-Nagydíjon.

Fent vagyunk a Twitteren, kövess minket és szólj bele bármibe!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼