Hirdetés ▼

Támogatás

Ezt a sportórát még mi is hordanánk, pedig…

… nem vagyunk nagy sportolók, na. a Huami által fejlesztett Amazfit Sports Watch 3 (várhatóan Stratos 3 -ként fogjuk inkább viszont látni) egy elég masszív, azonban nagyon modern dizájnnal csinosított darab lett.

1,34 hüvelykes, 320 x 320 pixeles felbontású transzreflektív kijelző, Gorilla Glass 3 üveg, rozsdamentes acél ház a Standard esetében, de van itt egy másik, Elite jelzővel ellátott óra is, ami ugyanezekkel a specifikációkkal rendelkezik, annyi különbséggel, hogy zafírüveggel van ellátva, a ház pedig acél helyett titán. Azért egyik sem hangzik olyan rosszul, sportóra lévén mondjuk manapság már mondhatjuk kötelező.

Az óra belsejében egy 1,2 GHz -es kétmagos proci pörög, 512 GB LPDDR3 RAM és 4 GB eMMC háttértár társaságában, ami a beüzemelés után 1,9 GB belső tárhellyel, és beépített zenelejátszóval teszi élménnyé a viselését. Már csak egy Bluetooth -os fejhallgatót vagy fülhallgatót kell beszerezned, és már élvezheted is a legjobb workout zenéket edzés közben.

Ezen felül legalább 19 sportmódot ismer fel, valamint sport szakemberek által elfogadott FIRSTBEAT pulzusszám elemzéssel ad hiteles adatokat a kondíciódról és egészségedről. A 24 órás monitorozás természetesen adott. Mi teljesen egyetértünk azzal a trenddel, hogy az okosórákat végre elkezdjük arra használni (és a gyártók is ezek szerint a funkciók alapján gyártják) valójában, amire a leginkább alkalmasak: az életfunkciók követésére, hogy időben megtudjuk ha valami gáz van, illetve a sportolói tevékenységünk monitorozására, a hozzá tartozó pulzusszámmal és egyebekkel.

A Sports Watch 3 tápellátásáról egy 300 mAh -s akksi gondoskodik, amivel alapvetően 7 napig, ultra módban pedig 14 napig feltöltés nélkül simán elmegy, GPS módban viszont “csak” 35-70 órát képes működni egy feltöltéssel, ami egyébként 0-100% -ig mindössze 2 órát vesz igénybe. Az óra további tulajdonságai közé tartozik az NFC,  a Bluetooth 5.0 és a Wi-Fi 802.11 b/g/n. Kínában már előrendelhető, a Standard kb. 54.000 az Elite pedig kb. 70.500 Ft -nak megfelelő dollár.

(Forrás: Bytech)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼