Hirdetés ▼

Támogatás

A Chiefs elébe megy a dolgoknak, már idén tárgyalnak Patrick Mahomesszal!

Bár a fiatal játékos az újonc szerződése negyedik évében jár és még két évig élő szerződése van a csapatnál, már most nyáron a csapat képviselői kezdeményezni fogják a tárgyalást az esetleges hosszabbításról.

A srác nagy karriert futott be már idáig is, legutóbb például nem csak győzelemhez juttatta csapatát a Super Bowl -on, hanem MVP -nek is jelölték őt. Ilyen fiatalon a legértékesebb játékos díjat bezsebelni nagy érdem. Nem is csoda, hogy a Chiefs máris hosszabbítana.

Bár Mahomes eredeti terve az új tévés szerződések kivárása volt, majd az azt követő fizetési sapka drasztikus növelése az NFL -ben, ezt a koronavírus-járvány borította, bizonyára ő is már eltemette ezeket a korábbi terveket. Főleg azért is, mert az NFL legalább 5,5 milliárdos bevételkieséssel számol.

Mahomes lehet az első iránító, aki évente 40 millió dollárt tesz zsebre élvonalbeli játékból, persze miután az NFL megnöveli a kifizetési sapkát.

Tom Brady pedig 20 év után váltott!

Csak kétszer játszik majd egymás ellen Tom Brady volt és jelenlegi csapata

Tom Brady húsz éven át(!) volt a Patriots egyik vezéralakja, azonban most, hogy a Tampa Bay Bucshoz szerződött attól tartottunk, lecsúszunk valamiről. De aztán eszünkbe jutott, hogy nagy szerencséje van azoknak, akik a Patriotsot és Bradyt is szeretik, mert most két csapatot is aktívan követhetünk majd.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!