Hirdetés ▼

Támogatás

Az oroszok is tudnak jó filmet forgatni?

Mondjuk egy űrhajós-szörnyes sci-fi -t nem nehéz megugrani, de még néha az amcsiknak is beletörik a bicskájuk. Ez az orosz alkotás pedig a műfajhoz képest kifejezetten szép lett.

Nem is nagyon mentünk bele a stáblistába, mert nemzetközi szinten teljesen ismeretlen a szereplőgárda. Noha ez így nem teljesen igaz, mert a szőke főszereplő hölgy, Oksana Akinshina azért a Bourne-csapdában megjelent, illetve hazai szinten nagyon hosszú és bizonyára érdemes filmográfiájuk van a főszereplőknek. A rendező az előzetes alapján szép munkát végzett, de úgy tűnik szereti a biztonságos vizeket, már ami a karrierjét illeti. A sci-fi rajongók odalesznek ezért.

A sztori végtelenül egyszerű, egy pórul járt űrhajós a földet érését követően valami ismeretlent is magával hozott, amit senki nem lát szívesen. De, hogy mi a fene lehet ez, azt senki sem tudja. Magyar premierről még nincs infó, de érdemes nyitva tartanunk a szemünket.

A sci-fi rajongók ezeket is imádni fogják:

TOP 3 leghitelesebb sci-fi!

Ezek a filmek nem azért nagyszerűek, mert fantasztikus képi világgal, őrületes akciókkal és hátborzongató vérengzéssel tolják tele a retinád, hanem azért, mert a maga kategóriájában mindhárom remekmű egy igazi kuriózum. Ami még fontosabb, a lényeges mondanivaló mellett a tudományos hitelességet tartották elsőszámú szempontnak a rendezők.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!