Hirdetés ▼

Támogatás

Ezt az 5 Instagram profilt megéri követni, ha imádsz utazni!

Mi is imádunk új helyeket látni, főleg itthon, de szívesen mennénk Amerikába, Ausztráliába vagy bármelyik ázsiai országba. Éppen ezért megmutatjuk a SzevaszFaszi által követett TOP 5 utazós Instaprofilt:

Ha imádod a “magyar tengert” és annak környékét, illetve lenyűgöz Tihany, Badacsony vagy épp a déli part, akkor mindenképp ajánljuk a CsodásBalaton Instagram oldalát. Valódi turisztikai magazinként funkcionál.

Ha a férfiasabb témák érdekelnek exkluzív stílusban, akkor bátran ajánljuk a MrGoodlife oldalát. A stílussal, autókkal, életmóddal és főleg utazással foglalkozó online magazinjuk Insta kiadása legalább olyan tökéletes, amilyennek mi álmodtuk meg a mienket. Nem kizárólagos utazós posztok, de a többi közt megtalálható az is, méghozzá jelentős mennyiségben és nem mindennapi tálalással.

Skaper Roland sokat utazik és rengeteget kattogtatja Sony gépét is. A napokban kerültek fel izgalmas New York -i fotók, és az ottani szar időnek köszönhetően egyikbe se sétált bele egy kínai turista sem. Imádjuk Roland képeit, reméljük még évekig megajándékoz minket a különleges szögből készített fotóival.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az elmaradhatatlan, az utánozhatatlan, az egyetlen, a tipikus, a must-have, az egyik kötelező meglátogatni való, a lefotózni való: DUMBO. Normál esetben szinte lehetetlen olyan képet készíteni itt, amin nincs millió (kínai) turista, de itt "szerencsére" nem volt túl jó idő, így gondolom a sok turista inkább nem szabadtéri programot választott, ezért sikerült ilyen képet lőni, amin nem csak a hatalmas turistatömeg látható. A kép bal alsó sarkában meg éppen @csuri.tamas.9 próbál beosonni a képbe 😅😂 Egyébként sokan tévesen azt hiszik, hogy a háttérben a Brooklyn Bridge látható, de az valójában a Manhattan Bridge. . . . #newyork #brooklyn #unitedstatesofamerica #ig_mood #nyclives #nycprimeshot #ig_nyc #ig_newyorkcity #ourvisualvibes #nyloveyou #city_features #cityscape #streetmood #street_ninjas #streets_vision #timeoutnykids #lovingnewyork #magyarfotosok #wow_newyork #sonyalphasclub #sonyalphahu #sonyalpha #sonyworldclub #sonyalpha7ii #epicimagez #alphahype #meistershotz #roliphoto #dumbo #newyork_only

Skaper Roland (@roland.skaper) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ha már az előző posztban szóba került a Manhattan Bridge, akkor hozok is gyorsan még egy képet a hídról. Illetve a híd alól. Sajnos itt sem volt túl jó időnk és ez látszik is felhőzeten, de talán valamit hozzátesz a képhez és legalább nem az a tipikus, napsütéses, kék égboltos kép lett, amit a magazinokban is látunk 🤔😅 Nekem minden esetre bejön így 🤗 . . . . #newyork #manhattan #manhattanbridge #ig_mood #nyclives #nycprimeshot #ig_nyc #ig_newyorkcity #ourvisualvibes #nyloveyou #city_features #cityscape #streetmood #street_ninjas #streets_vision #timeoutnykids #lovingnewyork #magyarfotosok #wow_newyork #sonyalphasclub #sonyalphahu #sonyalpha #sonyworldclub #sonyalpha7ii #epicimagez #alphahype #meistershotz #roliphoto #dumbo #newyork_only @newyork.beautiful

Skaper Roland (@roland.skaper) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amikor azt mondom: New York… Nekem az a Szabadság-szobor mellett az elsők között ugrik be a tipikus iskolabusz, ami nagyban hozzájárul az amerikai összképhez. És valóban: tényleg úton-útfélen ott vannak, tele gyerekekkel… Elég leinteni bárhol, megáll. Az első dolgok között volt, amit először megláttam New Yorkban és ez volt az első kép is, amit elkészítettem ott, ezért is kezdem a New York-i képsorozatomat ezzel a képpel. Nektek mi jut eszetekbe először New Yorkról? 🤗 . . . #newyork #usa #unitedstatesofamerica #ig_mood #nyclives #nycprimeshot #ig_nyc #ig_newyorkcity #ourvisualvibes #nyloveyou #city_features #cityscape #streetmood #street_ninjas #streets_vision #vehicle #timeoutnykids #lovingnewyork #magyarfotosok #hungarianboy #sonyalphasclub #sonyalphahu #sonyalpha #sonyworldclub #sonyalpha7ii #visionary #schoolbus #bus #roliphoto

Skaper Roland (@roland.skaper) által megosztott bejegyzés,

A Compass magazin másfél év alatt 4 milliós követőtábort szerzett a Facebookon, ami a remek fotóknak és az édibédi kutyás képeinek köszönhető. Bár Facebookon sztorikat is osztanak meg, mi az Instájukat jobban szeretjük, mert sokkal látványosabb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@furstset Stijn Dijkstra Mount Fuji, Japan

C o m p a s s (@compass_) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@jordi.koalitic Jordi Puig Seceda, Italy

C o m p a s s (@compass_) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@storyofsage Sage Stephens Faroe Islands

C o m p a s s (@compass_) által megosztott bejegyzés,

Chase Davidson világutazó blogger jelen pillanatban Ausztráliában tartózkodik, de járt már számos más helyen is. Azt nem tudjuk hogyan csinálja és miből él, de ez most annyira nem is lényeges, mert elsősorban gyönyörű fotói fogják meg az embert. Mindegyikhez jár 1-1 kisebb sztori vagy tartalmasabb bemutató, úgyhogy egy kis angoltudással pár órányi élményt nyújt elsőre az Instagramja.

Jacob fotóit is látnod kell:

Már fiatalon bejárja a világot ez a fotós, és Instagramon mutogatja miket lő ” SzevaszFaszi.hu

Ahhoz képest, hogy Jacob Ringlin mennyire fiatal, profi fotós tehetségét már most megcsillogtatja, méghozzá úgy, hogy olyan helyekre jut el amiről a legtöbben még csak álmodni sem mernénk. Ha szereted a szép tájakat és az utazást, akkor biztos be fog jönni az alábbi összeállítás.

Mi is ott vagyunk ám az Instagramon, kövesd a SzevaszFaszit!

(Borítókép: Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼