Hirdetés ▼

A kigyúrt ötvenes fószer elárulja mit csinál, hogy ilyen remek formában van, mert szerinte az aputest nem menő

Jean Titus szerint az aputest gáz. Szerintünk az aputest csak egy átlagos állapot.

De ha te inkább Titussal értesz egyet, akkor mindenképp olvasd tovább a cikket, mert hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el rajongóit az ötvenes fickó, aki nagyon keményen dolgozik az edzőteremben azért, hogy megmaradjon a bombaformájában, és ne legyen botos, hajlotthátú bácsi, aki a galambok közt totyorog.

Először is heti 5 napot edz, naponta másfél órát! Ez már elég ahhoz, hogy megtartsa ezt az izomkolosszus testet. Emellett napi szinten 3400 kalóriát visz be átlagosan, ami majdnem kétszer annyi, mint amennyit egy átlag felnőtt férfi, aki épp az aputestét növeszti. Amikor 30 évvel ezelőtt nekiállt rendszeresen edzeni viszonylag vékony alkat volt, mostanra példakép a mai huszonéveseknek, mert a kora ellenére 180 kilóval nyom fekve és 210 kilóval guggol.

Számára egyébként nem a látvány az első, hanem a teljesítmény, amit azért egy 50 -es faszitól teljes mértékben elfogadunk. Ennyi idősen ilyen kirobbanó formában lenni nekünk nagyjából csak álom marad. Pedig meg lehetne csinálni!

Aki bele akar vágni ebbe az egészbe, annak azt tanácsolnám, hogy fókuszáljon mindig az aznapi feladatokra, szeressen bele a folyamatba, és mindenekelőtt legyen nagyon konzisztens. Te vagy saját magad egyetlen vetélytársa, próbálj meg minden nap eggyel jobban teljesíteni, és ha ez megvan, idővel el fogod érni a céljaidat

Titus szerint a legfontosabb értéke az embernek a mentális és fizikai egészsége, ezért muszáj formában MARADNI!

Egy másik brutál példa:

Egy korábbi Navy SEAL-parancsnok elárulja, hogy kéne kezdened a reggeleidet – nem fogsz örülni! ” SzevaszFaszi.hu

Szundigomb, forgolódás, kávé, Facebook. Ismerős? Ez a te reggeled. De az emberek java részének egész biztosan. Most egy korábbi Navy SEAL-parancsnok, Jocko Willink elárulja ő hogy kezdi. És szerinte mindenkinek így kéne. Az Irakot is megjárt veterán felhagyott veszélyes életmódjával, és ma már könyvekben és podcasten próbál életmódtanácsokat osztogatni, valószínűleg tudja, miről beszél.

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼