Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a TOP 3 legjobb zsaruvígjáték szerintünk!

Azért szeretjük Hollywoodot, mert szerencsére nem veszi túl komolyan a rendőrszakmát, sőt, rendszerint vígjátékokban látjuk viszont, néhány kivételtől eltekintve, (az egyik kedvencünk amúgy Az utolsó műszak). Most mutatunk 3 kurvajó zsaru-vígjátékot, amit meg kell nézned!

Pofázunk és végünk

Ice Cube és Kevin Hart óriási párosítás, mindketten nagyon vágják, hogy miről is szól a vígjáték műfaj. Sokan azt állítják, a Halálos fegyver óta nem volt a műfajnak ekkora ásza. A hangulatot a filmben elhangzó zenék még magasabbra emelik, a poénok pedig sírvaröhögősek.

Sztori: Ben, a gimnáziumi biztonsági őr szeretné feleségül venni Angelát, de a lány bátyja a kőkemény zsaru, akinek kicsit sem tetszik egyébként ez az ötlet. Amikor Ben a rendőrakadémiára megy, úgy gondolja ezzel bizonyított, de ez a dolog nem ennyire egyszerű. James magával viszi egy napra járőrözni, ez pedig szinte egyenlő a pusztító katasztrófával.

Csúcsformában

A Csúcsformában-széria 1998 -ban vette kezdetét, 3 részig jutott, és az biztos, hogy nem kell nagyon taglalnunk milyen tehetséges a Jackie Chan – Chris Tucker duó. Bár ma már az ingerküszöb jóval több ennél, de az pörgős akciózás-verekedés-humorizálás szentháromság akkor és a kétezres évek elején tuti receptnek számított. Még ma is jó néha “nosztalgiázni” rajt.

Sztori: Lee felügyelő az Egyesül Államokba utazik, hogy felkutassa a kínai konzul elrabolt lányát, de az FBI ennek kicsit sem örül. Egy pancsert, Cartert helyezik mellé, akik bár nem csípik egymást, az ügy összehozza őket, és együtt tisztítják meg Los Angelest a bűnözőktől.

Rendőrakadémia

Ez még régebbi mint a Csúcsformában filmek, és már az 1980 -as években is hasítottak a rendőrös poénok, sőt, talán a Rendőrakadémia indította a lavinát. Persze manapság ez már annyira nem trendi, nem is készülnek új részek, bizonyára nem is lenne túl nagy kereslet rá, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt is visszanézni. A legutolsót, a hetedik Rendőrakadémiát 1994 -ben mutatták be, úgyhogy kimondhatjuk, hogy soha nem akarunk nyolcadikat látni, mert nem volna ugyanaz, romba döntené a kultuszt.

Sztori: Az új polgármester úgy dönt, hogy nemre, korra és intelligenciára való tekintet nélkül, bárkit felvesznek a rendőrakadémiára. Eleve halott az ötlet, és ez később be is bizonyosodik. Többségük csak a problémát okozza, de ez vicces fordulatokhoz vezet, a rendőrfőnök legnagyobb kárára.

Kapcsolódó:

Ez a 3 drámai minisorozat fogja kitölteni minden hétvégéd

Azért jók ezek a minisorozatok mert hosszú és unalmas részek helyett pár nap alatt is lepörgetheted. Mi is előszeretettel nézzük ezeket, pont emiatt. 3 minisorozat, amik nagy hatással voltak ránk és biztosak vagyunk benne, hogy legalább az egyik elnyeri a tetszésed. De ha esetleg valamelyiket láttad már OSZD MEG VELÜNK KOMMENTBEN!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼