Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a 6 dolog tuti, hogy minden nőnek bejön!

Néha nehéz a nőkkel, valóban, vannak napok mikor minden baj, máskor te vagy a félisten. Elárulunk neked 6 nagyon jó tippet ahhoz, hogy mindig “jó légy”.

Borotválkozás minden nap!

Bár mostanában újra divat a szakáll, nagyon sokan fel is ismerték, hogy mennyire jól áll nekik, a nők többsége még mindig a frissen borotvált képű fickókat szereti a legjobban. A szakáll szerintük öregít, és agresszívebbnek tűnnek tőle a férfiak.

Imádják, ha ráncoljuk a szemöldökünk!

A nők többségének fontos, hogy egy férfinak legyen erős, férfias kisugárzása, ez az arckifejezésre is éppúgy vonatkozik. Azonban a boldog, mosolygós férfiakat nem találják olyan vonzónak, mint azt, ha egy férfi rejtett érzelmekkel rendelkezik.

A vörös szín!

A University of Rochester és a Journal of Experimental Psychology kutatásokat végzett, melyek kimutatták, hogy a vörös szín szexuális vonzalmat kelt a nőkben. Azok a férfiak, akik vörös ruhadarabot viseltek vagy vörös háttér előtt tartózkodtak, sokkal jobban beindították a hölgyeket.

A mély hang!

Ezt mondjuk eddig is sejtettük, de a Behavioral Ecology and Sociobiology című folyóirat tanulmánya rávilágított, hogy a nők dominánsabbnak tartják a mély hangú férfiakat, sokkal jobban el tudják őket képzelni társként.

Egészség!

Na ugye, még egy remek indok arra, hogy mától próbálj egészségesebb életmódot folytatni. A Nature Communications tanulmánya szerint a nők szexuálisan vonzónak találják az erős, egészséges férfiakat. Az egészség nyilván a férfias energiát láttatja, ez valószínűleg még az emberi faj kezdetéig visszavezethető, ösztönös reakció. Ez nagyjából olyan, mint pár generációval korábban a piros-pozsgás lányokat választották ki a legények, ez jelentette azt, hogy a lány egészséges, termékenyebb. Így leírni elég állatias, de ezek a nyers tények.

Ápolt kezek!

Nem szégyen, ha egy férfi rendszeresen ápolja a kezét, és az sem gáz, ha ehhez krémeket használ. Egyébként vannak kifejezetten férfiaknak szánt kenceficék is.

Ha a fenti 6 pont megvan, akkor UTÁNA ez is érdekelni fog:

A szex hossza nem mindegy a nők szerint, egy felmérésből kiderül, mennyi az ideális idő (+18)

A sztereotípiákra hagyatkozva eddig mindenki azt mondta, hogy a nők rendszerint hosszabb szeretkezésre vágynak mint a férfiak. Most pontos számadatokat is láthatunk már. Bár a felmérés nem teljesen reprezentatív a 3836 megkérdezett számából ítélve, de a Saucy Dates randioldal minden erőfeszítését értékeljük a témában.

(Fotók és borító: Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼