Támogatás

A Bayern türelmesen kivár, míg elindul a játék Neymar megszerzéséért.

Ahogy korábban már írtuk, a PSG “szabadulna Neymartól”, és bár először arról volt szó, legalább annyiért mint amennyiért leigazolták, tovább ment a sztori, hogy játékoscsere is érdekelné a franciákat, mondjuk a Barcától elfogadnák Samuel Umti VAGY Ousmane Dembélé VAGY Ivan Rakitic -et. Sőt, a Real Madrid is megtette első ajánlatát. Na, most azóta újabb szálak indultak el ebben a történetben, nagyon-nagyon izgalmas, akár egy szappanopera.

A Barcát nem hagyja nyugodni, hogy a PSG -nél kötött ki az egyik legnagyobb ászuk és nagyon szeretnék visszaszerezni, de a PSG -nél úgy néznek ki a dolgok, hogy nem nagyon akarják PONT ODA engedni. Azonban a PSG ha szeretne megválni Neymartól, akkor nem feltétlen ő fogja diktálni a feltételeket, tehát a Barcelonához való kerülése nem esélytelen, ahogy az sem, hogy nem egy játékoscserével oldják ezt meg.

Coutinho menedzsere időközben megkereste a Bayern -t, hogy igazolják már le az ő játékosát, azonban a németek világosan megmondták, hogy ők arra várnak, mikor indulnak el az első komolyabb ajánlatok Neymar igazolásáért, addig nem akarnak nagyobb összeget kivenni a zsebükből. A németeket egyébként Ousmane Dembélé is nagyon érdekelné ha esetleg Naymert nem sikerülne egy megfelelő ajánlattal igazolni, úgyhogy a nagy Coutinho Bayern -beli szereplése sokadik opció csak.

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!