Hirdetés ▼

Támogatás

Az olvasás szexi!

Tök véletlen botlottunk bele Varga Csabi fotóiba a reménytelen Facebook görgetések közepette. Aztán megláttuk ezt a sorozatot és már be is követtük őt Instagramon. Gyorsan rajongóvá válik az ember, főleg ha valaki annyira érzékeny a jó fotósokra mint mi.

Csabával nem vettük fel a kapcsolatot, úgyhogy a portfólió oldaláról hámoztunk le néhány infót. A profi fotós először koncertfotókkal kezdett, hogy az emlékek és hangulat örökre megmaradjon, aztán az utcán is lőtt néhány vidám hangulatú fotót olyan helyzetekről, amit mi a rohanó hétköznapokban észre sem veszünk. Később sorra jelentkeztek az ismerősök, hogy őket is fotózza le, így magától értetődő volt, hogy ezzel komolyan kell foglalkoznia. Nagyon nagy vonalakban így lyukadtunk ki ott, hogy ma már a SzevaszFaszi ír róla, illetve közzéteszi az egyik legkülönlegesebb munkáját.

Igazából nem csak a fotózás nagy kedvelői, de nagy könyvfogyasztók is vagyunk, a kedves látogatóink pedig odavannak az ilyesfajta vizuális hatásokért. Ugye nem tévedünk?

(Fotózta: Varga Csaba)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!