Hirdetés ▼

Támogatás

Itt keresgélj, ha egyéjszakás kalandra vadászol!

Semmi probléma nincs az elköteleződésmentes menetekkel, ameddig azt kapcsolaton kívül teszed. Ha viszont nem élsz kapcsolatba és épp partnerek után kutatsz, lehet hogy eddig rossz helyen kerested. A Saucydates.com randioldal több mint 10.000 embert kérdezett meg, és közzé is tették az eredményeket.

Ebből a felmérésből kiderült, hogy a válaszadók nagy része főleg bárokból, bulikból és az utcán megismerkedve szerveztek be maguknak egy éjszakát, míg egy irodai légyottra gyakorlatilag nagyon kevés sansz van. Azt is vizsgálták, hogy melyik országban van lehetőség ilyesmire, és kiderült, hogy Cipruson, Németországban vagy az Egyesült Államokban akár 8 ilyen éjszaka is eshet egy főre, de Kínában és Horvátországban sokkal prűdebbek a nők és nem mennek csak úgy bele ilyesmibe, tehát melós a mutatvány.

free sex
Infographic courtesy of Saucydates.com

Egy másik hasonló felmérés, belemerülve a részletekbe:

Ugye volt már egy éjszakás kalandod. Erről is létezik egy felmérés. Szóval? ” SzevaszFaszi.hu

A DrEd egészségügyi site 500 európai és ugyanennyi amerikai polgárt kérdezett meg a szexuális kalandjaikról. A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók 66 százalékának volt már egyéjszakás kalandja. Az alkalmi szex az esetek túlnyomó többségében (86%) spontán alakult.

(Borító: @notavandal)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!