Hirdetés ▼

Támogatás

Ezek a leggyakoribb női és férfi szexfantáziák (+18)

Egy kanadai kutatás még a szégyenlősöket is szóra bírta, így elég sok értékes infót sikerült begyűjteni a témával kapcsolatban.

1517 embert vontak be a vizsgálatba (718 nőt és 799 férfit), akiknek egy 55 pontos kérdőíven kellett átrágniuk magukat, kiválasztva, hogy az adott fantázia mennyire foglalkoztatja őket. Ebből azt az eredményt sikerült kiszűrni, hogy

A kutatásban résztvevő urak közül…

…84% nyilatkozott úgy, hogy kipróbálná, milyen lehet egyszerre két nővel szeretkezni, sőt, közülük 75% ennél tovább menne, és három, vagy annál több hölgyet is szívesen látna az ágyában. 82% csak a néző szerepével is beérné, miközben a hölgyek egymást kényeztetik, de a legtöbben azért mégiscsak aktív résztvevőként szeretnének egy ilyen együttlétben részt venni. 64% például kifejezetten élvezné, ha egy lány ismerősét csábíthatná el.

Azért a hölgyek sem mennek a szomszédba ha képzelőerőről van szó…

… a nők közül 72%-a úgy nyilatkozott, hogy fantáziái között ott szerepel a partnere orális kényeztetése, de 64% azt sem bánná, ha ő dominálhatna az ágyban. Sőt, 56% szívesen kipróbálná, milyen lehet egyszerre több mint három emberrel szeretkezni.

A közös pont…

… A  nyilvános szexben rejlő lehetőségek nagyon érdekesek, talán ezért van az, hogy a megkérdezettek közül 57% és 86% arányban válaszoltak azzal, hogy teljesen megfelelő a nyilvános szex, de már egy szokatlan helyszínnel is kiegyeznének. A romantikus helyszín csak a nők 84% -nál fontos, de még a férfiak 78%-a is azt mondta, nincs meghittebb egy romantikus helynél. Az idegenekkel való szex szintén csábító a hölgyek (48%) és az urak (72%) számára, de a párkapcsolatban élők is szívesen fantáziálnak arról, hogy nem a saját párjukkal bújnak ágyba.

Továbbra is csábító a hírességekkel való szex (a nők 51%-ban, a férfiak 61%-ban vágynak erre), de visszatérve a realitás talajára az orális szex (72% és 87%) és a másik előtt történő önkielégítés (68% és 76%) is ott rejlik a kíváncsiak fantáziájában.

Az igazi rodeó az ágyban kezdődik, de vajon tudsz róla mindent? (+18) ” SzevaszFaszi.hu

Még mindig no.1 póz a szexben. Valószínűleg az is marad mindörökké. Már csak az a kérdés, hogy ki tudod-e belőle hozni a maximumot? Nyilvánvalóan kétemberes a játszma, de ha te már csúcsra vitted a témát, akkor a gyakorlatban sem lehet csúcsteljesítmény alá menni. Márpedig ez a nők álma, úgyhogy jól kell csinálnod!

(Forrás: Nők lapja)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!