Hirdetés ▼

Támogatás

A Netflix saját készítésű autós showjára vártunk egész életünkben!

Nem egy egyszerű szarrátuningolt sportautókat bemutató sorozatról van szó, hanem konkrétan egy autós Ninja Warriorrról. Eszetlen királyság!

Charlize Theron a producere annak a Netflixes autós műsornak, amiben nem profi sofőrök tuningolt autókkal különböző akadálypályákon mennek át. Az első tíz rész már elérhető, és ha nekünk volna Netflix előfizetésünk (ezek után tuti lesz!) már azt néznénk.

A részeket éjszaka vették fel egy elhagyatott Kodak gyártelepen, ahol a neonok adják az összes fényt, ettől lesz igazán látványos és NFS hangulatú az egész show. Az első évadban a versenyzők közt az építőmunkás, a modell és a milliárdos is komoly problémába ütközött, többek közt a hat emelet magas billenőhíddal, és az egyéb merész akadályokkal, amihez nem kevés ügyesség és bátorság kell. Persze gyakorlatilag nem volt olyan autó, ami nem tört volna össze legalább egy kicsit…

Egy másik világszínvonalú produkció egy faros Skodával:

Az öreg Skoda megmutatja, merre van az oda ” SzevaszFaszi.hu

Kilinccsel előre, csak keresztbe, nyilván! A klasszikus faros Skodával készült verziót legalább annyira imádjuk mint a Ken Block féle csapatásokat, az 1400 lóerős széttuningolt Mustanggal. Fantasztikus videó, ahogyan a Skoda csak keresztbe halad, mert így kell ezt!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!