Hirdetés ▼

Támogatás

Kevin Costner könyörögne, hogy a Waterworld -öt ezen a luxusjachton forgassák újra

A 120 méter hosszú luxuscsoda maga a vízen úszó, elképesztő formatervezéssel készült magasélet, de egyenlőre még csak koncepció. 

Az óriási nyitott fedélzeten, ahogy a jacht közepén is helyet kap majd néhány zöld növény, hogy úgy érezzék magukat a luxushajón tartózkodók, mintha csak otthon az udvaron ücsörögnének. A buja kertre természetesen nagyon vigyáznak, különböző klímavédelmi technológiákkal őrzik meg állandó szépségét. Az óriási fedélzet különleges panorámát biztosít, így a vendégek biztosan nem felejtik el majd a látványt egyhamar, bárhol is járjon.

A padlótól tetőig érő ablakok elsődleges célja, hogy megszüntesse a határokat a természettel ember és élővilág közt. Akit viszont mindez nem érdekel és szeretné kicsit elkülönítve élvezni a szolgáltatásokat, választhat VIP szobát, amiből összesen 8 lesz a hajó belsejében. Látványos lakosztályok, hűvös fedett medence, edzőterem, uszoda.

Nagyon mélyen  zsebbe kell nyúlni, és ennyi infó épp elég ahhoz, hogy ezt el is higgyük. Nem olcsó a mulatság, az egész biztos!

(Tervező: Sinot Exclusive Yacht Design | Fotók: BeautifulLife)

 

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼