Hirdetés ▼

Támogatás

Egy Lamborghini Huracán kékben? Isteni!

Ez a vizuális remekmű a legszebb V10 -es kabrió valaha. Ez biztos!

Jogos a kérdés, miért ez a szín? Arra pont nem fogunk tudni válaszolni, a dizájner fejében valami elpattant, de szerintünk nagyon jó ötlet. Formailag hozta a tipikusan szögletes Lambo-stílust, azokkal a karakteres hátsó lámpákkal és légbeömlőkkel. Csak ránézel, és elér a Huracán-hatás.

Az autó seggére szerelt 5,2 literes V10-es 610 lóerőt és percenkénti 8,250 -es fordulatot képes kipréselni magából, 100 -ra 3.4 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig úgy 325 km/h közelében van. Jó, persze nagy meglepetés a teljesítményét illetően nem ért minket.

Az autó belsejében gombok sokasága, akár egy vadászgépben, tulajdonképpen a kialakításával éppen ezt az érzetet is kelti. Az ülésekbe totálisan belesüppedsz, így a gyorsuláskor felszabaduló energiákat talán nem is érzi senki. Az elhúzható tető a Lamborghini élmény különlegessége, és igazából nem is nagyon szoktunk hozzá a látványhoz.

Ezt az autót izgalomra építették. A hihetetlen teljesítményhez természetesen tipikusan Lamborghinis “zaj” társul, de nagy sebességnél is tökéletesen kezelhető, stabil, biztonságosan az úton tartható. A Goodlife magazin újságírója konkrétan “addiktív vezetési élményként” írta le amit átélt a vezetése közben. A szénszálas és alumínium kerettel az autó nemcsak könnyű, de hihetetlenül erős.

Persze nem csak a Lamborghininél vannak ügyes dizájnerek:

A McLaren Senna tuningolva még állatabb lett!

Már azt is egy 4 literes iker-turbófeltöltésű V8 hajtotta, amely 789 lóerőt is képes volt kipréselni önmagából, hétfokozatú sebességváltóval és a hátsó-kerékhajtással, ami mellé hidraulikus felfüggesztés és Pirelli P Zero Trofeo R gumiabroncsok társultak és mindössze 1,198 kilogramm súlyú. Félelmetes, tényleg. Most viszont ezt is túlszárnyalja a 2020 -as tuningolt változat.

(Fotók: MrGoodlife magazin)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!