Hirdetés ▼

Támogatás

Csak néhány alapvető dologra kell figyelned ahhoz, hogy te legyél a lepedő császára! (+18)

Ez az a pont, amikor az elméleti tudás helyett a gyakorlatban kell ügyesnek lenned, de főleg FELKÉSZÜLTNEK!

Egyszerű:

figyelj oda az életmódodra.

Ennyi.

Ja, hogy bővebben? Figyelj:

A testsúlyodra kell ügyelned! A tudósok azt állapították meg, hogy a túlsúly csökkenti a tesztoszteronszintet, tehát a legfontosabb nemi hormon csökkenése kölcsönhatásba van a testsúlyoddal. Ha ez a tesztoszteronszint alacsony, akkor nem, vagy csak rövid ideig áll fel eksön közben.

A másik fontos szempont a túlsúly elkerülése mellett (és egyben össze is függ vele) az, hogy rendszeresen mozogj/sportolj. A fitt férfiak jobban bírják egyrészt szusszal, főleg ha egy meglehetősen tüzes csajjal akadtok össze, másrészt sokkal jobban teljesítenek az ágyban. Ja, ráadásul az egészséges és fitt faszik jobban is élvezik a szexet.

Nyakunkon a tavasz – ezeket a szabadtéri sportokat ajánljuk! ” SzevaszFaszi.hu

A tavasz első jelei már megmutatkoztak, ez a hőmérséklet folyamatos emelkedésén is látszik. Egyre kevesebb a mínusz, akkor is maximum -1 és -3 közé hűl a levegő, illetve havat sem láttunk már egy ideje, de a nappalok hosszúságán is jól kivehető, hogy baromi hamar elkezdenek majd rügyezni a fák és csiripelni a madarak.

Az étkezésed is nagyon fontos része a megfelelő szexuális egészséged fenntartásának. Az a legjobb, ha minél kevesebb cukros illetve szénhidrátban gazdag ételt fogyasztasz, különben a HbA1c és a vércukorszinted is feljebb kúszik, az pedig egyenesen merevedési zavarokat okozhat.

Az alkoholról talán már mindent tudsz. Igen, valóban oké a napi 1-2 sör fogyasztása csökkenti az érrendszeri betegségek kockázatát, és garantálja a megfelelő vérellátást ODA is. De ha túltolod, akkor az idegrendszered egyszerűen képtelen arra, hogy tartós izgalmi állapotban tartson.

4 tipp másnaposságra! ” SzevaszFaszi.hu

Az ivásban a másnap a legrosszabb dolog. Ha minden alkalommal mikor megfogadjuk, hogy “soha többé” kapnánk 1 Ft -ot, rövid idő alatt meggazdagodnánk. Ismerős a szitu, ugye? Na, itt van 4 fasza tipp a másnaposság megelőzéséhez, ha már egyszer úgysem tudsz uralkodni magadon:

Legutolsó sorban az alvás az, amire figyelned kell. Nyilván nem szex helyett, hanem majd utána. A megfelelő mennyiségű alvás egyébként nem csak a férfiasságodra van jó hatással (pontosabban nem lesz probléma a kevés alvás miatt), hanem a mentális egészségednek is jót tesz. Bár nem gondoljuk, hogy utóbbi lenne a motiválóbb.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!