Hirdetés ▼

Támogatás

Hogy miért Magyarósi Csaba a kedvenc vloggerünk?

Például azért, mert nagyon motiváló az életszemlélete.

Magyarósi Csaba nem csak egy egyszerű vlogger. Korábban az Index újságírója volt, de a nevéhez fűződik a Attraktor TV-műsor, jelenleg pedig az Egy nap a városban, az AppleBlog és a Menő Lakásom belsőépítészeti csapat vezetője.

“Azért vagyok ritkán rosszkedvű, mert ha egy problémával találkozom, a valódi megoldást próbálom megtalálni. Azt gondolom, hogy ez nagyban megkönnyíti az életet. Vannak, akik kényelmesen hátradőlve felteszik a kezüket és elhiszik, hogy nekik mennyire rossz. Olyanok is, akik nem sajnálnak sem időt sem energiát az ujjal mutogatásra és mások hibáztatására, felmentve magukat ezzel a felelősség alól. Szerintem mindenkinek az életében vannak problémák, nehezítő körülmények és tényezők és persze lehet azon gondolkodni, hogy neked mennyire rossz. Csak felesleges.” – mondta egy korábbi interjúban.

Most indul a vlogsorozatának a 4. évadja, ami akkora motivációs lökettel kezdődött, hogy (ahogy egy kommentelő írta) valahol egy Szabó Péter elsírta magát.

Korábban írtunk már Csabáról részletesebben. Annyi változott azóta, hogy már nem csak 75.000 ember követi, hanem több mint 305.000 feliratkozója van:

Interjú Magyarósi Csabával, aki képes egész nap 100% -on pörögni

Az ember, aki példát mutat arról, hogy kell igazán ÉLNI! 2017 -ben hónapokon át napi szinten vlogolt, korábban volt az Index egyik szerkesztője, az Attraktor TV-műsor egyik jelentős figurája, az Egy nap a városban, az AppleBlog és a Menő Lakásom weboldalak vezetője. – Az Igényesférfi.hu minden témát kimerítő interjúja.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼