Hirdetés ▼

Támogatás

Miért került 200 millió dollárba napjaink legerősebb gengszterfilmje?

Egyrészt azért, mert nagyon sok munka volt azzal, hogy a Joe Pesci, Al Pacino és Robert De Niro veterán hármast megfiatalítsák a filmben digitális technikával.

Martin Scorsese szerelemprojektje volt ez, régóta tervezte, sok munka van benne és még nagyobb siker. A film előkészületei több mint 10 évig tartottak, többek közt amiatt, mert óriási összegeket kellett előteremteni, míg a Netflix be nem állt a projekt mögé. Több mint 140 millió dollárt ért meg a streaming-szolgáltatónak ennek a filmnek a létrejötte, ebből finanszírozták a digitális technikát.

A gyártó most teljesen publikussá tette, hogy is történt a folyamat. Nem csak nagyon speckó kamerákra volt szükség ezekhez a digitálisan módosított felvételekhez, hanem a színészek korábbi filmjeit is alaposan megfigyelték, hogy minél életszerűbb legyen a ráncok eltüntetése. A Nagymenők című film egyik jelenetét is újravették Robert De Niroval, hogy láthassák, mennyire működik a digitális technológia.

Ha szereted a gengszterfilmeket, ez a TOP 5 -ös lista érdekelni fog:

Ez a mi TOP 5 kedvenc gengszterfilmünk

Gyerekként a legtöbben arra vágytunk, hogy igazi gengszterek lehessünk. Ez teljesen normális. Legtöbben végül nem válunk azzá, pláne nem leszünk maffiavezérek. Viszont felnőtt fejjel már inkább megnézzük ezeket a filmeket. Most olyan legendás +1 új alkotást mutatunk be, amiket kötelező megnézni.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼