Hirdetés ▼

Támogatás

Ebben a penthouse -ban Manhattan a lábaid előtt hever, ha kinézel a medencéből

Magasélet, vagy mi…

Az enteriőrben a fa és a hófehér minimalista luxus elegye, a teraszon pedig mindent felülmúló kilátás Manhattanre, amit hétvégente fergeteges party helyszínnek is lehetne használni. Valódi penthouse élmény a javából.

A hófehér “konyhát” egy nagyon ízléses, méretes, többszemélyes étkező asztal töri meg, ahová egy bazinagy számunkra ismeretlen növényt is telepítettek, így azt kell mondjuk már ez az összkép is magával ragadott minket.

A fürdő fa borítása annyira otthonos, mint a hálószoba, annak ellenére, hogy utóbbi kissé túl steril lett, bár ha ide aludni jár be a tulajdonos, akkor azért ez tök elviselhető. TV -re semmi szükség itt, egy nagyon ötletes, projektoros megoldással van kialakítva az ilyesfajta szórakozási lehetőség.

A nappali egy ablakokkal körülvett igazi közösségi helyként funkcionál, óriási kanapékkal és egy ehhez kapcsolódó amolyan olvasósarok, hogy a művelt gazdag polgár elüsse valamivel felszabaduló óráit, már ha persze nem a tetőteraszon lubickol, miközben szürcsöli a drága prémium pezsgőt, vagy egy jóleső whiskey -t a haverokkal. Manhattan pedig a lábai előtt hever. Így kéne élni, mindannyiunknak!

(Építészek: TBD | Fotók: Player.hu)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼