Hirdetés ▼

Támogatás

Pofátlanul drága a világ legértékesebb Harley-Davidsonja

A luxusórákkal foglalkozó Bucherer motort rendelt a svájci Bündnerbike -tól, az épített, meglepően kék csoda pedig közel félmilliárd fontba(!) kerül.

Az 1870 köbcentis erőgép bár nem versenyzésre épült, igazi izomkolosszus a maga nemében. Úgy gondoljuk egy ékszerekkel és luxuskarórákkal foglalkozó vállalat nem is nagyon kívánhat többet ennél. Természetesen nem csak a külcsín kapta meg ezt a csábító kék árnyalatot, hanem azok a ledfények tetézik a rajongásunkat, amiről videó is készült.

A felfüggesztés levegős, a gyújtást pedig ujjlenyomat-azonosítás után lehet ráadni, úgyhogy tuti lopásgátlós a rendszer, és azért ezzel a 388 kilós monstrummal olyan gyorsan menekülni sem lehet, ha tolja az ember.

A tankban látható üvegkalitkákban igazi értékek lapulnak: a bal oldaliban egy 5.4 karátos gyémántgyűrű, a jobb oldaliban egy Carl F Bucherer Patravi TravelTec II karóra került kiállításra. Ezek az üvegkalitkák úgy lettek kialakítva, hogy a motor rezgései ne károsítsák sem a gyűrűt, sem a karórát, ez euróba átszámolva százezrekbe került. Ja, és persze minden arany és minden ékszer, amire azt mondanád hogy az.

(Fotók: BeautifulLife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼