Támogatás

A vége felé közeledik a Neymar-sztori

Hogy őszinték legyünk, nagyon izgatottak vagyunk a végkifejlet miatt.

Ahogy korábban már megírtuk, Neymar már “ciki a PSG -nek”, mindig a legrosszabbkor sérült meg, összebalhézott csapattársával, van egy nemierőszak-ügy, valamint egy újabb sérülés miatt a Copa Américát is ki kell hagynia, valamint azt is, hogy a Real Madrid is bejelentkezett a sztárfocistáért, és közben még a Bayern is arra vár, mikor indul meg az igazi alkudozás, mert esélyt látnak abban, hogy náluk játsszon Neymar.

Most újabb szakaszba lépett az ügylet, a Le Parisien információi szerint a franciák Ousmane Dembélét, Nelson Semedót és 100 millió eurót kérnek a Barcelonától. De mindig van egy csavar a történetben: Semedo alapember a Velverdénél (és maradna is), Dembélé pedig jelenleg sérült, bár neki a francia csapat jól jönne, mert biztos helye lenne a kezdőcsapatban. Pár nap múlva zárul az átigazolási időszak, és akkor minden(ki) a helyére kerül.

Kapcsolódó:

Egyre fiatalabbak és egyre drágábbak a topligák játékosai – így állunk most ” SzevaszFaszi.hu

Augusztus 31. -én zár az átigazolási időszak, de már most rekordokat döntenek a huszonévesek, a kluboknak pedig forintba átszámolva 40 milliárdot is megér az, ahogyan fociznak. Brutális összegek! Nyilvánvalóan az európai transzfereknek van jelentőségük, itt mozognak a legnagyobb pénzek, már ami a focit illeti.

(Infó: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!