Hirdetés ▼

Támogatás

A szexjátékká alakìtott Simsben olyan bizarr dolgokat művelhetünk, hogy azért simán pokolra juthatunk (+18)

Az eredetileg családbarát The Sims videojátékhoz bizony készülnek arcpirító, nem hivatalos kiegészítések.

A fejlesztő állítja, ő csak eszközt ad az emberek kezébe, az már rajtuk múlik, mire is használják. Néhány tabut azonban még ezek a modok sem mernek átlépni – okkal!

A The Sims nevű videojáték első részét 17 évvel ezelőtt, 2000-ben adta ki a világ egyik legnagyobb játékvállalata, az Electronic Arts.

Aki esetleg nem ismerné: a The Sims-játéksorozat gyakorlatilag egy életszimuláció, amiben a karatkereinket kell egyengetnünk jó és rossz életszakaszokon keresztül egészen a halálig, vagy néha még azon is túl.

A játékosunk külső tulajdonságait és belső személyiségjegyeit egyaránt mi határozhatjuk meg, mint ahogy azt is, hogy mik legyenek az álmai vagy a félelmei.

Bár a Sims-ben fontos szerepet játszik a karakterek közötti szociális háló, a család intézménye, valamint az utódnemzés, ennek ellenére a játék nem, vagy csak nagyon pongyolán ábrázolja a szexuálitást.

A párok közötti intimitás a legtöbbször kimerül a bókokban, a kedélyes beszélgetésben és a lassú csókolózásban. A gyermeknemzés kérdése is egyszerűen le van tudva azzal, hogy a párok a takaró alatt nevetgélnek, majd nemsokkal később már jön is a baba.

A Sims mivel egy széles rétegnek, többek között fiataloknak is szóló videojáték, így nem tartalmazhat vért, valamint szexuális aktust és erőszakot. Így fordulhat elő aztán az a komikus szituáció, hogy mikor betörővel találkozunk a játékban, akkor nem történik semmilyen összetűzés.

A játéksorozat (ami jelenleg már a negyedik résznél tart) eléggé megközelíti a valóságot, ám sok olyan terület, illetve téma van, amely a családbarát titulus miatt szándékosan kimarad, vagy elsorvad. Ezt kiküszöbölendő a tehetséges animátorok és fejlesztők elkezdtek félig hivatalos kiegészítéseket, úgynevezett modokat készíteni az alapjátékhoz.

Ezekből a modokból rengeteg féle és fajta létezik, de nem összetévesztendők a The Sims hivatalos kiegészítőivel, amiből szinte már megszámlálhatatlan sok készült. Legyen elég annyi, hogy van már vámpíros, valamint “spa day”-es is.

Őrült pornójáték

Az egyik legismertebb mod a Wicked Whims egész másban utazik, mint a hivatalos kiegészítések. A Sims-t teljesen átalakító módosítás több mint ezer ponton változtat az eredeti játékon: animációkkal, látványelemekkel, mozgáskoordinációval.

Teljes eltűnnek a cenzúrázott részek, de ez még nem minden.

A simek szinte bárkivel létesíthetnek szexuális kapcsolatot, és amikor azt mondom, hogy bárkivel, akkor az tényleg azt jelenti, hogy bárkivel.

A Wicked Whimsben gyakorlatilag nem léteznek tabuk (a fenti képen például egy férfi egy szellemmel szexel), ha ahhoz van kedvünk, kikezdhetünk a saját családtagjainkkal is, de elcsábíthatjuk a barátunk, vagy a testvérünk párját is.

Az ötletgazda-fejlesztő a kritikákra mindössze annyit mond, hogy szerinte ő csak egy eszközt ad az emberek kezébe, az pedig már rajtuk múlik, hogy hogyan használják azt.

Egyetlen tabu van

Fontos kérdéseket vet fel egy ilyen játék, függetlenül attól, hogy ki, milyen beállítottságú, hiszen az incesztuózus (családon belüli, vérfertőző) szex például nemcsak erkölcsileg, hanem egészségügyileg is aggályos lehet. És akkor az egészséges személyiségfejlődésről még egy szót sem ejtettünk.

Akárhogy is, az egyetlen, amit nem lehet a feltuningolt játékban, az a gyerekekkel létesített szexuális viszony. Ezen kívül azonban tényleg mindent meg lehet csinálni, amit csak elképzelünk. A módosítás rengeteg plusz segédeszközt rak a játékmenetbe, mint például egy középkori szexkaloda.

A kiegészítő olyan olyan népszerűségnek örvend, hogy a Patreon nevű közösségi finanszírozó oldalon egy hónap alatt már 4000 dollárt, vagyis több mint 1 millió forintot gyűjtött össze.

A fejlesztő, Turbodriver elárulta, hogy a modot eredetileg Wicked Whoohoo néven szerette volna piacra dobni. Ám ez a névválasztás jogilag nem lett volna jó ötlet, mivel az eredeti játékban a “Wicked Whoohoo” akkor hangzik el, amikor a karakterek szeretkeznek, ez pedig megtéveszthette volna a felhasználókat.

Így lett a kiegészítőből Wicked Whims, amely a közeljövőben még több új segédeszközzel és pózzal fog bővülni. Akit érdekel, hogy néz ki a pornós kiegészítő játékmenete, az a Kotakun még több arcpirító gifet talál.

(Forrás: Hìr24)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!