Hirdetés ▼

Támogatás

TOP 3 szeptemberi film, amiket lehet, hogy kihagytál!

Érdemes mielőbb pótolni az elmaradást, mert ezeket kár kihagyni az életedből.

Ad Astra – Út a csillagokba

Az előzetes bár egy űrutazásos művészfilmként próbálja eladni a sztorit, aminek még a látványvilága sem vitatható, azért nem teljesen adja át a film egészének lényegi mondanivalóját. Tényleg vannak benne mély gondolatok, tényleg központi szerepet játszik az űrutazás és a sci-fi, és való igaz, nagyon látványos és akciódús, de a film lassú, épp elég időt ad a gondolkodásra, ami persze nem hátrány, csak egy szempont.

Sztori: Roy McBride asztronauta merész utazásra indul a Naprendszer peremére, hogy fényt derítsen édesapja eltűnésének rejtélyére, és megoldja az emberiség létét fenyegető problémákat. Utazásán olyan filozofikus kérdésekkel szembesül, mint az emberi létezés mivolta és az emberek helye a kozmoszban.

A Wall Street pillangói

Tipikusan látványra megy a film, táncoló csajokkal persze, de azért az ütős sztori sem utolsó, amit ráadásul igaz történetek ihlettek. Ha szeretsz mutatós lányokat rúdon pörögve bámulni, akkor tökre megvan a célközönség, és pont egy megfelelő cikket olvasol. A Wall Street “bájos” eseményei, gazdag öltönyös svindlerek, pénz és mindaz ami mögötte húzódik, elsőre nagyon hatásvadásznak tűnik, nem nagyon lehet mellényúlni, ez azonban egy kicsit mégis más. Nézd meg, de tényleg!

Sztori: Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont. A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát… 

Az – 2. fejezet

Ugye nem nagyon kell megmagyarázni miért muszáj megnézned a híres Pennywise horrorbohóc remake folytatását? Vérfagyasztó, brutális, viszont egy apró szubjektív megjegyzés: a befejező fél óra kicsit szenvedős lett a nézők szempontjából, sikerült eléggé elhúzni és totál hülyeségeket kreálni. De persze ettől ez még egy kultikus darab marad, még így is. Külön nagy szám, hogy Stephen Kinget, magát az alkotót, a horrorzsenit is láthatjuk egy kicsi szerepben. Aki megtalálja (nem nehéz), annak jár egy piros lufi 😀

Sztori: A Vesztesek Klubja tisztában van vele, hogy hiába sikerült legyűrniük a hátborzongató Pennywise bohócot, az ördögi lényt nem lehet megsemmisíteni. A klub tagjai időközben felcseperedtek, a régmúlt történései azonban továbbra is árnyékként vetődnek életükre. 27 év elteltével megcsörren a telefonjuk, Derryből hívják őket. Több embernek felfoghatatlanul nyoma veszett, a városkát rémület uralja. A Vesztesek Klubja nem tagadhatja meg adott szavát, úgy határoznak, újra felveszik a harcot a rettenetes bohóccal.

Támogasd te is a SzevaszFaszit hasonló tartalomért!

(Forrás: Mafab)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼