Hirdetés ▼

Támogatás

3 módszer, amivel a nők közel 100% -át biztosan kielégíted! (+18)

Tudósok baromi sokat dolgoztak azon a TOP 3 trükkön (ami valójában nem trükk), ami csúcsra viszi a nőket. Nem egy nagy mutatvány, segédeszköz sem kell.

Nagyjából 52.000 nő véleménye alapján, ami már reprezentatívnak mondható, megoldódott a nem is olyan nagy rejtély, hogy mi kell egy nő kielégítéshez. Három nagyon egyszerű lépés:

  • Érzéki csók
  • Orális kényeztetés
  • Stimuláció az ujjaiddal

Ennyi. Sokkal egyszerűbb, mint amire számítottál, igaz?

Talán észrevehetted, hogy a farkad kimaradt a felsorolásból. Nem véletlen. A nők egy átlagos szex alkalmával egy kevésbé tájékozott férfival az esetek csak 65% -ban jutnak el az orgazmusig, tehát a fennmaradó 35% -ban az akció sikertelenül végződik. Ez nyilvánvalóan a férfiak számlájára írható. De ezzel a fenti 3 lépéssel a szex minden esetben mindkettőtök számára kiváló lesz majd.

A férfiak nagyjából 30 százaléka azt hiszi, hogy maga a közösülés a legjobb módszer arra, hogy kielégítse a párját, ez pedig elkeserítő arány, hiszen nem is tévedhetnének ennél nagyobbat

mondta Dr. Elizabeth Floyd, a tanulmány társszerzője.

Társadalmi kötelességünk volt, hogy helyreigazítsunk téged, kedves férfitársunk. Úgyhogy legyél úriember, és ne csak a szerszámoddal hadonássz. A dühös, kielégítetlen nő különben is maga a pokol. Köszi, az emberiség nevében!

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!