Hirdetés ▼

Támogatás

21 évet vártunk erre!

Tony Hawk 1999 -ben, 31 évesen élete nagy teljesítményeként megcsinálta a 900 fokos fordulatot félcsőből, és azóta ez soha senkinek nem sikerült. Egészen mostanáig.

Gui Khury 11 éves brazil deszkás nagyon ráért miközben a koronavírus leigázta a világot, ezért bőven volt ideje gyakorolni Tony Hawk trükkjét, sőt, még le is körözte. A fiatal srácnak sikerült megdöntenie a 21 éves rekordot, a félcsőből repült a levegőbe, majd ott egy 1080 -as fordulat után a talpára érkezett. A történelmi eseményt szerényen, egy tál mac and cheese-zel ünnepelte meg. Most, hogy ez megvan, már készül az 1260 fokos akcióra.

SportsCenter on Twitter

11-year-old Gui Khury is the first skateboarder to ever hit a 1080 on a vert ramp 🤯 Khury wasn’t even born when Tony Hawk hit his record 900 back in 1999. (via @XGames) https://t.co/R7OhnodqqY

A deszkás műfaj nem “csak” ennyiből áll:

A pesti deszkások előbb kerítést bontanak, aztán megint a zsarukkal akadnak össze

Ismerjük már őket, egy rakat Rios videót pakoltunk már fel ide nektek. Ezúttal sem fogták vissza magukat, viszont most az átlagnál több sérülést összeszedtek a srácok. A videó két éves, azóta már mindenki felépül 🙂 A saját készítésű, sajátos stílusú videóikban a legzsiványabb trükköket mutatják be. Nagyjából harmincan vannak, és egytől-egyig nagyon profik.

(Borító: Devin Avery // Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!