Hirdetés ▼

Támogatás

Ha otthon vagy a videójátékok világában, akkor ettől tátva marad a szád!

Az Unreal Engine 5 fantasztikusan mutat már egy egyszerű HD videóban is. Hát még a gyakorlatban micsoda élmény lesz!

Az Epic Games egy nagyon régi és jelentős szereplője a játékiparnak, még 1998-ban mutatta be a grafikus motorjának legelső változatát, mely az Unreal nevet kapta. Azóta számos világhírű játékban alkalmazták ezt a rugalmas, könnyedén kezelhető alapot, mely jelentősen meggyorsítja a mai világban egy-egy játék elkészülését.

Két új technikai újdonság került a fejlesztett grafikus motorba, melynek lényege, hogy annyi részletet generál, amennyit az emberi szem még fel tud dolgozni. Így akár milliárdnyi poligonból, tehát a 3D -s közegben megjelenített pontokból tudja összeállítani a környezetet, illetve a fényeket is egészen máshogy kezeli a rendszer, sokkal rugalmasabb lett, ami olyan látványt eredményez, mintha egy filmet néznék. A fenti videón pont ezt láthatjuk.

Az új fejlesztést várhatóan 2021 -től lehet majd elérni és gyakorlatilag bármilyen játéknál fel lehet használni. De ez már csak a készítők kreativitásán múlik.

… és nem csak a PS5 -ön lehet majd tolni ilyen játékokkal:

Ezt kéri majd a kölyök jövő Karácsonyra – bivalyerős Xboxról érkezik

Az idei The Game Awards -on jelentette be a Microsoft, hogy 2020 végén érkezik a legújabb generációs konzolja, az Xbox Series X, négyszer erősebb lesz a jelenlegi legerősebb játékkonzolnak számító Xbox One X-nél.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!