Hirdetés ▼

Támogatás

Nagyon okos és hasznos találmány a svéd zsebnyomtató

Egy svéd fiatalok által alapított startup végre kitalálta, hogy lehet gyorsan bármilyen egyenes felületre nyomtatni. Ilyet még nem láttál!

A stockholmi fiatalokból álló PrintDreams fejlesztőcsapat zsebszerkezete tényleg egy mobil méretű kütyü, ami jobbról-balra vagy fordítva húzással egyenes felületre (teljesen mindegy, hogy fa, textil vagy valami más) képes nyomtatni, az előre betáplált mintát vagy szöveget. Mivel tele van mindenféle érzékelővel és wifivel is rendelkezik, ezért a használata baromi egyszerű.

PrintBrush™ XDR -Colors. Everywhere.

PrintDreams is raising funds for PrintBrush™ XDR -Colors. Everywhere. on Kickstarter! First color inkjet printer for smartphones. Go paperless. Go truly mobile. Save the planet.

A csomagolása tartalmaz egy USB kábelt is, amivel előre is betáplálható egy megadott szöveg vagy egyszerűbb minta (a bonyolultabbakkal sajnos nem tud mit kezdeni), így akár később wifi használata nélkül is könnyedén feliratozhatsz bármit.

Az eszköz a HP színes tinta partonját használva 4000 egységnyi karaktert/mintát képes egyszerre felvinni, a lítium-polimeres akkumulátorának köszönhetően pedig a súlya is nagyjából egy mobilnak felel meg.

Előrendelésre egy Kickstarter kampány keretein belül lehetséges, egyenlőre 2 166 svéd koronáért (~68 ezer forintért), és egyébként nem halad rosszul.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼