Hirdetés ▼

Támogatás

Stílusos férfitáska, elfoglalt uraknak, utazásra, meg úgy általában teljes életmódra

A Bennett Winch Nagy-Britannia vezető divatmárkája, főleg férfiaknak szóló erősen magasélet gyanús cuccaikkal. Az egyik ilyet mutatjuk ma be, ha még nem ismered azért, ha pedig már ismerős a márka, akkor meg azért. 

A praktikumot és a kompromisszummentes esztétikumot ötvözték remekül, főleg a modern élet folyamatos változása és viszontagságai ihlették. Aprólékos odafigyeléssel, javarészt kézzel készült elemekből áll össze egy egésszé ez a lenyűgöző kiegészítő.

Utazásra legalább annyira kiváló mint az állandó hétköznapokra, strapabíró, így legalább nem csak különleges alkalmakkor kell előszedned, félve, hogy idő előtt tönkremegy. A legkiválóbb bőrt használják hozzá, nagyon hosszas válogatás után, hogy csak és kizárólag a legerősebb anyagot használják fel a táska elkészítéséhez.

A táska belső részét úgy alakították ki, hogy a stratégiai pontokon megfelelően védje a mobilt, laptopot, vagy bármilyen törékeny technikai eszközt amihez egy üzletembernek szüksége lehet, akár egy hétvégi kiruccanás közben is. A masszív bőr fogantyúk tutira garantálják, hogy ne lehessen annyira telepakolni amit nem bírna el.

Ha úgy érzed pont egy ilyenre van szükséget, kattanj rá a hivatalos weboldalra: bennettwinch.com

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼