Hirdetés ▼

Támogatás

Vajon a valóságban életben maradna az emberi százlábú? (+18)

Az emberi százlábú az egyik leggusztustalanabb, legbizarrabb, legkeményebb horrorok közé sorolható. Vannak viszont elvetemült emberek a világon, akiket foglalkoztak a kérdés: vajon életben maradhatnának-e a százlábú tagjai?

A film ötlete egyébként onnan ered, hogy Tom Six, a trilógia írója-rendezője beszélgetett egyszer a barátaival, és azt mondta, hogy szerinte a gyerekmolesztálókat úgy kellene büntetni, hogy egy túlsúlyos teherautó-sofőr végbélnyílásával kellene összekötni a szájukat.

Orvosok komolyan elgondolkodtak a dolgon. Dr. Louise Owen szerint ha az első ember táplálékot venne magához, előbb-utóbb székelnie kéne. Ez azonban csak úgy lenne lehetséges, hogy a vele összevarrt másik ember szájába mehetne. Nyilván szart enni senki nem bír, így öklendezi és hányni kezdene amitől megfulladna, így a harmadik tag már nem kapna táplálékot, és a többiekkel együtt halna meg.

De van egy ennél sokkal bizarrabb elmélet is (szigorúan orvosi szempontból!) Dr. Philip Coakley azt mondja, hogy ha az első tag rendesen táplálkozna, és a többiek meg bírnák enni az ürüléket, akkor lenne benne annyi tápanyag, hogy elviekben simán túlélheti mindenki.

“A fekáliában van tápanyag, sok állat is ezt eszi. Érdekes kísérlet lenne, ha valakit csak emberi ürülékkel etetnénk, és megnéznénk, meddig bírja”

– nyilatkozta az orvos.

Ami viszont nagyobb valószínűséggel okozna halált, az a földön való csúszás-mászás. Az ember nem bírná ki, a sebeket és az ezekkel járó fertőzéseket.

(Forrás: Offline)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!