Támogatás

Egy okosóra, amit klasszikus dizájnnal építettek

Az elmúlt évek minden innovációját magába foglalja a Montblanc Twin okosóra, eközben pedig emlékeztet minket a klasszikus darabokra is.

A Montblanc Twin Smart Watch Strap hajlított OLED kijelzője egy rozsdamentes acélházban fekszik, ezen pedig minden olyan értesítés megjelenik, amit szinkronizáltunk a többi eszközünkkel, beleértve a laptopunkat, okosmobilunkat, táblagépünket. Természetesen nem csak az értesítéseket lehet rajt nézegetni, hanem számos egyéb hasznos funkcióval is felvértezték ezt a 20 és 22 miliméteres szélességben kapható több mint 450$ -os csúcskészüléket.

Az óra figyeli az életfunkcióidat, valamint beépített Bluetooth és NFC is van benne, és elég strapabíró ahhoz, hogy minden élethelyzetben hordhasd, IP68 szabvánnyal dicsekedik, ami a kiváló por és vízállóságot jelöli. Az NFC persze semmit nem érne önmagában, de szerencsére sikerült egy Montblanc Pay nevezetű alkalmazást zsúfolni a készülék memóriájába, amellyel bárhol és bármikor fizethetsz, már ha persze a boltban van ennek megfelelő terminál. Ez lenne a jövő óráinak legújabb generációja?

(Fotók: BeautifulLife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!