Támogatás

Két srác, akik teljesen felforgatták a gamer világot itthon, pedig “a mínusz egyről kezdték”

A TheVR csapata, avagy a két srác, Fábián István és Komzsik János olyat tettek le az asztalra nagyon fiatalon, amire eddig nem nagyon volt példa a magyar YouTube történetében. A Forbes debreceni Forbes Country Tour állomásán készítettek velük rövid interjút, amiben beszélnek a jövőbeni tervekről, meg arról honnan indultak.

Volt már kétmilliós nézettségű videójuk, de az aktív nézőszám olyan 300.000 körül alakul. Három csatorna tartozik hozzájuk, a TheVR, ami már a kezdetektől fogva létezik és több mint 660.000 feliratkozója van, illetve a TheVR Streamek csatornájuk, ahová a Twitchről archivált live adások visszanézhetőek, valamint a TheVR Tech, ahol különféle kütyüket mutatnak be, mindezt profi körülmények között.

A 2 milliós videójukat még a kezdetek kezdetén vették fel, a minőség és a tartalom már nagyon sokat változott az elmúlt évek során:

A mínuszról indultak

Elmondásuk szerint ők nem a nulláról, hanem a mínuszról kezdték, ugyanis mikor nekiálltak videókat gyártani még egy rendes kamerájuk, sőt fényképezőjük sem volt, azt sem tudták hogy kéne nekiállni ennek az egésznek. Ketten kezdték, és bár a map napig ketten csinálják hamarosan komoly változás jöhet TheVR mindennapjaiban. A több órányi live stream, reggeli és napközbeni beszélgetős műsor néha vendégekkel, gameplayek, tech kütyük részletes és profi bemutatói, és az összesen tízen néhány gép folyamatos fenntartása és karbantartása, a fórum és egyéb platformok felügyelete és moderációja és a kapcsolattartás a rajongókkal, mind-mind két ember nyakába szakad és valószínűleg még le sem írtunk mindent…

A technológiai háttér amivel dolgoznak olyannyira nagy, hogy nem rég költözniük kellett egy menő irodába:

Hogy mi a véleményük a tévézésről? Szerintük annak egyáltalán nincs jövője, az új generáció már csak netes live streameket fog majd nézni. Jogosan érzik a srácok ezt, hisz nap mint nap nagyon sokan nézik őket.

A teljes interjút a Forbes oldalán olvashatod el >>>

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!