Hirdetés ▼

Támogatás

TOP 5 luxusjacht a nagyvilágból!

Eszméletlen vízen ringatózó luxus lakosztályokat találtunk, jachtok képében. A fullextra itt tényleg az.

“A jövőnek és mindenkinek szánjuk”

Így mutatták be a szeptember végi Monaco Yacht Show-n a Sarp XSR 85 highlife-hajót. Van Oossanen és a Red Yacht Design biztos, hogy tudja mit csinál. Különleges fehér-vörös fényezésben.

Elegáns, de nem csak úgy…

Mondhatni hűvös, visszafogott, igazi luxushajó. A padlótól a mennyezetig érő ablakok, amik annyi napfényt enged be, amennyi épp egy ilyen óceánra gyártott szépségnek kell. A Moonen gyártó egyik fő ismérve, hogy nagyon biztonságosak a luxushajói, így ez a Moonen Navarino sem lóg ki a sorból. Bár bizonyára ez egyenlőre csak koncepció lehet, mert nem találtunk róla valódi képet.

Férfias kolosszus!

A holland-olasz koprodukció nem csak a kényelemre és a sebességre ad sokat, de félelmetes méretei igazán férfias úszó erőgéppé tették. A legendás itáliai La Spezia-i hajóépítő műhelyből úszik a nyílt vízre, a márka pályafutásának csúcsa. A legjobbat érdemli aki ennek a hajónak a fedélzetére lép, amely olyannyira masszív, hogy nincs vihar ami kibabrálhatna vele. A főkabinban elrejtett kis privát szoba amolyan apróság. Íme, a Baglietto Sestane fotói:

A különc olasz!

Fabio Mazzeo semmihez sem hasonlítható Boldie -ja olyan, mint az
Upper East Side -on egy luxuskecó. Egy olyan szuperhajó volt a cél, ami tényleg egyedülálló a maga nemében, ez viszonylag jól, sőt, tökéletesen sikerült. Nem is nagyon találsz meg rajt a jacht koncepciókból semmit sem. A 72 méteres fekete-fehér szörny olyan élménnyel kényezteti utasait, ami után már sosem akar majd szárazföldet érni. A pezsgőfürdő, spa-részleg, tornaterem, vagy az 5 VIP szoba már olyan amiről nem is érdemes szót ejtenünk. Merthogy mindez alap.

A vezérhajó

Nem is olyan túlzás Maximusnak nevezni. Az a Clifford Denn tervezte aki a méltán híres Queen Mary 2 -t. Elsőre műalkotás jellege van, de a fedélzeten vár az igazi maximum, amellett, hogy egyébként egyike a világ legnagyobb jachtjainak. Annak ellenére, hogy tényleg hatalmas, mindössze 12 vendégnek szánták, ami arra enged következtetni, hogy korlátlan kényelmi lehetőségünk van anélkül, hogy egymás nyakán ülnénk. A 83 méteres acélból épített mega-hajó maximum 19 csomóra képes, de őszintén, ez érdekli a gazdag utasokat a legkevésbé.

(Forrás: Roadster)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼