Hirdetés ▼

Támogatás

Egy felmérés segít neked, hogy vidd csúcsra a csajod, MINDEN EGYES ALKALOMMAL!

Az Archives of Sexual Behavior egy 53.000 főt megkérdező kutatásra hivatkozik, mikor azt állítja, hogy a több orális szex, a több idő és a boldogság az orgazmus 3 alapvető feltétele egy nőnél.

Egy úriember arra törekszik, hogy a partnere egetrengető orgazmusokat éljen át először, majd utána foglalkozik (foglalkoznak) magával. Minden alkalommal orgazmust átélnie egy nőnek nem annyira könnyű mint a férfiaknak, teljesen máshogy vannak beprogramozva, nem elég a vizuális élmény. Persze biztos van ilyen is… Most azonban a fent említett oldal felmérései alapján szedtük össze a tanulságokat, hogy segítsünk neked. Szívesen.

Orális szex

Persze attól, mert beveszed a repertoárba a nyelvvel kényeztetést, nem lehet állandóan CSAK ERRE alapozni. Kombinálj, variálj, pózokat, módszereket. Korábban a Victoria Milan, kétes hírű házasságon kívüli randioldal is felmérte ennek a részleteit, méghozzá azt, hogy a nők 65 míg a férfiak 68 százaléka találta különösen fontosnak ezt a fajta kielégítést, és még nagyobb arányban, konkrétan 72 és 85 százalékuk mondta azt, hogy házasságon belül sem szabadna ennek sosem elkopnia.

Idő

A reggeli gyors szex, a délután röpke alkalmak, az irodai rapid kalandok általában nem végződnek női orgazmussal, pont az idő miatt. A felmérés szerint legalább negyed óra, de általában 30 perc is kell egy női orgazmus eléréséhez. Ebből is látszik, mennyire máshogy működnek mint mi, férfiak, mert mi egy 5 perces menetet is sikeres fináléval zárhatunk, amennyiben minden adott.

Egész éjjel bírod az ágyban? Gratulálunk! De van ezzel egy kis probléma… (+18)

Egy nő mesélt arról, hogy nem csak az a szörnyű, hogy egy faszi lepedők hőseként akarja magát eladni, hanem maga a tény, hogy egész éjjel bírja. Te jó ég! Aki pornóból táplálta szexuális életét, bizonyára nagy illúziókban él. A legszomorúbb, hogy FELNŐTT FÉRFIAK is hasonló cipőben járnak mint a 16 éves kisfiúk…

Boldogság

Azok a nők, akik komoly, stabil párkapcsolatban élnek sokkal könnyebben érik el az orgazmust minden együttlét során, mint azok a nők, akik minden éjszaka másik férfival fekszenek le. A stabil párkapcsolat alapja pedig az odafigyelés, és az, hogy legyen egy kis tököd, hogy szisztematikus bizalmat építs fel. Attól, mert feláll pajtás, még nem leszel csúcs.

A férfi attól indít be egy nőt, hogy jelen van. Állandó igazság, amit jobb, ha jól az eszedbe vésel

Mi más motiválhatna jobban egy férfit, ha nem az, hogy a nő a közelségében felizzon, mint a parázs? Ha az érintésbe beleremeg vagy tisztelettel és odaadással nézzen rá? Néhány dolgot tisztázzunk, mert rengeteg a tévhit ezzel kapcsolatban.

(Borító: Dainis Graevis/Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!